Otroliga super Jessica

Ja, jessica här!
Idag har jag och Hamp varit vid sjön med picknick och pulkor. Nu sitter vi med varsinn kopp varm oboy och sörjer inför skolstarten imorgon.

På väg..

Nu sitter jag på en färja på väg till Tyskland i hytten, vi har inte lämnat Göteborg än de gör vi inte förrän kl 19:30 tror jag att de var. Undebart med lov känner att den kommer jätte bra efter två nationella prov !
Jag tycker de är mysigt att åka färja eller vad man skall säga, de är andra året jag gör det nu :)
I min Fred perry väska fick inte allt plats så andra saker fick jaag tränga ner i mammas och pappas resväskor !
Det bästa när man åker på färja är nog frukosten så Lyxig finns allt möjligt pannkakor(med sirap haha), bacon, äggröra, kokta ägg, frallor av alla sorter, alla möjliga drycker, juice,
kaffe, varm choklad ! Nej nu kom min föräldrar, nu får jag dra mig vi höres !


Luminary

hej hej min lilla blogg blogg !
just nu sitter jag här i ordning gjord för att sova klar tidigt helt enkelt !
nu är de denna vecka sen så aa då är de sportlov de första dagarna ska de bli kryssning bränna pengar på automater som jag alltid exakt alltid måste spela på  !
de ända som är lite läskigt med kryssning de är att båten ska sjunka :O men nej nej de gör den ej !
imorgon har vi nationellt prov i svenska läs förståelse sen på torsdag har vi uppsats skrivning i 4 h man får välja om man vill ta paus eller sluta tidigare jag funderar på paus för då kan man rensa huvudet och slappna av lite och kanske äta n frukt eller dricka vatten !
det är jag mest nervös för uppsats skrivningen :P
men iallafall från det ena till det andra så skall de bli kallt igen på torsd skulle de typ komma as mycke snö och sen ska de bli kallt igen höga minus grader ! men men detta var bara en liten uppfräschning i bloggen vet ej om det stavas så hahahh !!


RSS 2.0